0486 46 1405
06 260 62 721

Reserveren
Café 2017-12-21T13:41:38+00:00

Café

Cafe de Raaf is een gezellig bruin cafe, wat zich voornamelijk richt op jongeren. Daarom leeft de Raaf ook echt, door allerlei activiteiten en acties te bedenken om het publiek te entertainen. Iedere laatste Vrijdag van de maand vind er een evenement plaats, wat kan bestaan uit een DJ of een Band.

Partycentrum

Het Partycentrum bevat een aantal verschillende ruimte’s die ieder afzonderlijk, maar ook in combinatie’s gezamenlijk te gebruiken zijn. Het Partycentrum bevat de volgende zalen:

De grote zaal, de vleugelzaal en de kelderbar zijn bereikbaar vanaf de centrale hal. U komt binnen via de zijkant van het pand. Via de hal kunt U tevens naar de toiletten en naar de keuken.

De mogelijkheden voor Uw feest, evenement of vergadering zijn zeer ruim.
Zo kunt U kiezen voor een volledig georganiseerd feest, waarbij ons eigen personeel alles voor U regelt,zoals zaalinrichting, buffet, hapjes, en bediening van drankjes.

Een andere mogelijkheid is het huren van een of meerdere ruimtes, waarbij U -geheel of gedeeltelijk- zelf zorg draagt voor de organisatie.
Deze laatste vorm van explotatie is ook uitermate geschikt voor verenigingen die een ruimte nodig hebben voor hun activiteiten.

Biljarten

In het café is een biljart aanwezig, op woensdag en donderdag worden hier wekelijks competities gehouden. Ben je geintresseerd in de biljartsport? We zouden je graag als lid verwelkomen.